:: TypejelaH ::

Sembang, gosip, mengupat sambil menyebarkan ilmu atau mendapatkan ilmu !!!!!
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Kereta apa yang korang suka?

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
encik etang

avatar

Posts : 61
Join date : 2007-08-13
Age : 34
Location : Petaling Jaya

PostSubject: Kereta apa yang korang suka?   Fri Sep 07, 2007 10:00 am

eemm..kerana cik zeti kita berkeinginan untuk menjadi "SOCCERMOM" so, kereta kesukaan beliau semestinya kereta yang besar dan di sini kereta kegemaran beliau adalah kereta dari KOREA iaitu "HYUNDAI-MATRIX"

http://i19.servimg.com/u/f19/11/49/65/13/matrix10.jpg <<< front view

http://i19.servimg.com/u/f19/11/49/65/13/in_hyu10.jpg <<< back view


erk...mati aku.. pale Razz


Best Regards,

Zulshahreen Shah Bhari a.k.a encik etang
DATSUN Owner 120Y... Made for ME just for ME...
www.datsun1200.com
Back to top Go down
View user profile
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Fri Sep 07, 2007 11:07 am

encik etang wrote:
eemm..kerana cik zeti kita berkeinginan untuk menjadi "SOCCERMOM" so, kereta kesukaan beliau semestinya kereta yang besar dan di sini kereta kegemaran beliau adalah kereta dari KOREA iaitu "HYUNDAI-MATRIX"


erk...mati aku.. pale Razz


Best Regards,

Zulshahreen Shah Bhari a.k.a encik etang
DATSUN Owner 120Y... Made for ME just for ME...
www.datsun1200.com

ok wat... hyundai matrix... aku ingatkan FERARRI... lol!

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 34
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Fri Sep 07, 2007 12:12 pm

encik etang wrote:
eemm..kerana cik zeti kita berkeinginan untuk menjadi "SOCCERMOM" so, kereta kesukaan beliau semestinya kereta yang besar dan di sini kereta kegemaran beliau adalah kereta dari KOREA iaitu "HYUNDAI-MATRIX"

http://i19.servimg.com/u/f19/11/49/65/13/matrix10.jpg <<< front view

http://i19.servimg.com/u/f19/11/49/65/13/in_hyu10.jpg <<< back view


erk...mati aku.. pale Razz


Best Regards,

Zulshahreen Shah Bhari a.k.a encik etang
DATSUN Owner 120Y... Made for ME just for ME...
www.datsun1200.com


Naza Ria paling sesuai zull...
boleh bawak sampai 16 orang...
satu team bola siap simpanan tu

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.justforum.net
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Fri Sep 07, 2007 3:42 pm

typejelah wrote:
encik etang wrote:
eemm..kerana cik zeti kita berkeinginan untuk menjadi "SOCCERMOM" so, kereta kesukaan beliau semestinya kereta yang besar dan di sini kereta kegemaran beliau adalah kereta dari KOREA iaitu "HYUNDAI-MATRIX"

http://i19.servimg.com/u/f19/11/49/65/13/matrix10.jpg <<< front view

http://i19.servimg.com/u/f19/11/49/65/13/in_hyu10.jpg <<< back view


erk...mati aku.. pale Razz


Best Regards,

Zulshahreen Shah Bhari a.k.a encik etang
DATSUN Owner 120Y... Made for ME just for ME...
www.datsun1200.com


Naza Ria paling sesuai zull...
boleh bawak sampai 16 orang...
satu team bola siap simpanan tu

lor... kalau nak muatkan pasukan bola sepak... beli bas jelah... xpun van toyota yg wide window tu... xpun beli bas intra kota ka... bas yg enche Rozi besa naik utk balik kg tu pun molek bebenor gak... kalau nak lai canggih beli je la lori 16tan... huahahahahahaha... Laughing Razz

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 34
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Fri Sep 07, 2007 4:47 pm

tapi aku ade satu soalan en. etang....
apa petua hang nie?
sampai begitu kuat sekali..
petua dari segi makanan..
petua urut (kat mana hang urut tu)
petua senaman or apa2x yang penting...
tapi aku mintak hang jangan terlalu kejam sangat nanti...
kesian bini hang tu... letih melayan hang...

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.justforum.net
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Mon Sep 10, 2007 9:47 am

typejelah wrote:
tapi aku ade satu soalan en. etang....
apa petua hang nie?
sampai begitu kuat sekali..
petua dari segi makanan..
petua urut (kat mana hang urut tu)
petua senaman or apa2x yang penting...
tapi aku mintak hang jangan terlalu kejam sangat nanti...
kesian bini hang tu... letih melayan hang...

the meter is rising... the meter is rising... affraid

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
Mrs Etang

avatar

Posts : 40
Join date : 2007-08-13
Age : 34
Location : armpunk soon will be pj

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Tue Sep 11, 2007 5:59 pm

typejelah wrote:
tapi aku ade satu soalan en. etang....
apa petua hang nie?
sampai begitu kuat sekali..
petua dari segi makanan..
petua urut (kat mana hang urut tu)
petua senaman or apa2x yang penting...
tapi aku mintak hang jangan terlalu kejam sangat nanti...
kesian bini hang tu... letih melayan hang...


amboi2 sedapnyer kaum adam nie berkata2....ihihihi yg nk sakit tu aku.... cheers tp x per aku redha n trime semuanyer2...satu team bola pn aku sanggup asalkn abahnyer sama2 berjuang ke matlamat tersebut..."BERUSAHA...BERUSAHA...BERUSAHA" ihihiihii dh rezeki...bestnyer lol!
ooo soccermom ekk b... bounce ...nnti sy nk tgk saper yg jd shaolin soccer kang.... afro
Back to top Go down
View user profile
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Wed Sep 12, 2007 10:19 am

zeti yusliana wrote:


amboi2 sedapnyer kaum adam nie berkata2....ihihihi yg nk sakit tu aku.... cheers tp x per aku redha n trime semuanyer2...satu team bola pn aku sanggup asalkn abahnyer sama2 berjuang ke matlamat tersebut..."BERUSAHA...BERUSAHA...BERUSAHA" ihihiihii dh rezeki...bestnyer lol!
ooo soccermom ekk b... bounce ...nnti sy nk tgk saper yg jd shaolin soccer kang.... afro

JADI LAH KELUARGA YANG PRODUKTIF... cheers

Apa pun topik ni dah jauh melalut nih... apa kata kita suma sambung borak hal kawen ni dkt section sembang... aku pun tgh best mikirkan kawen nih... What a Face

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 34
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Wed Sep 12, 2007 2:34 pm

rasanya betul aku masuk room kereta td..
tapi asal cerita bola sini??
tak paham...
En etang...
harga kancil seken sekarang berapa dalam tahun 2000 - 2003

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.justforum.net
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Wed Sep 12, 2007 4:14 pm

typejelah wrote:
rasanya betul aku masuk room kereta td..
tapi asal cerita bola sini??
tak paham...
En etang...
harga kancil seken sekarang berapa dalam tahun 2000 - 2003

boleh aku bagi aku punya pandangan tak??? kira boleh la k enche Rozi...

apasal ang nak amik kancil seken ka???
baik ang amik viva... 850cc pun dh ok dah... ccm pun murah... keta baru lai tuh...

ok wat...???
power window depan blakang...
cd player...
pintu 90darjah cecius...
tolak xde spoiler... rim kecik ckit dari yg premium... side mirror pla kena lipat sendiri la... premium dia lipat sendiri...

tapi yang paling best kalau ang beli keta nih dia bagi pree rim dgn tayar ori satu... xcaya cuba ang beli pastu tgk dkt bonet... dia xtulis dkt brosure sbb saje nak bagi suprise org yg beli keta tuh... best wooo... Razz

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
encik etang

avatar

Posts : 61
Join date : 2007-08-13
Age : 34
Location : Petaling Jaya

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Wed Sep 12, 2007 4:28 pm

typejelah wrote:
rasanya betul aku masuk room kereta td..
tapi asal cerita bola sini??
tak paham...
En etang...
harga kancil seken sekarang berapa dalam tahun 2000 - 2003


Harga kereta kancil second hand 2000 - 2003 lebih kurang RM 17 ke 20,000 tapi still boleh nego lagi..BERUSAHA TANGGA KEJAYAAN...
Untuk pengetahuan encik rozi pengeluaran kancil dah terhad sebab PERODUA dah keluarKAN kereta VIVA mengantikan kereta KANCIL dan juga kereta KELISA..


Best Regards,

Zulshahreen Shah Bhari a.k.a encik etang
DATSUN Owner 120Y... Made for ME just for ME...
www.datsun1200.com
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 34
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Wed Sep 12, 2007 7:50 pm

Thank mr etang..
maklumat anda amat berguna..

kepada mr ipeng plak...
kenapa ya saya macam berminat tentang kancil...
sebab saya nak beli kereta yang murah kot...

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.justforum.net
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
encik etang

avatar

Posts : 61
Join date : 2007-08-13
Age : 34
Location : Petaling Jaya

PostSubject: Kereta apa yang korang suka?   Thu Sep 13, 2007 9:36 am

typejelah wrote:
Thank mr etang..
maklumat anda amat berguna..

kepada mr ipeng plak...
kenapa ya saya macam berminat tentang kancil...
sebab saya nak beli kereta yang murah kot...


Itulah bukan x secure kereta seken ni, kena pandai jaga n ikut kemampuan..kalu berhutang pun x banyak yang kena bayar..mula dengan yang sederhana dulu dan sedikit demi sedikit naik terus yang besar..perlahan2 baru kita boleh merasai kenikmatan hidup... Cool

SO...Belilah kereta LAM...oopppsss..bukan LAMA tapi KLASIK...YEAAHH..huhuhu... Cool Wink

p/s : hahahahahah..lawak ar hang ni rozi..MR. IPENG..x bleh handle aku..tergelak aku...wakakakak.... Laughing Laughing


Best Regards,

Zulshahreen Shah Bhari a.k.a encik etang
DATSUN Owner 120Y... Made for ME just for ME...
www.datsun1200.com[b]
Back to top Go down
View user profile
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Thu Sep 13, 2007 10:21 am

typejelah wrote:
Thank mr etang..
maklumat anda amat berguna..

kepada mr ipeng plak...
kenapa ya saya macam berminat tentang kancil...
sebab saya nak beli kereta yang murah kot...

ok la tuh enche rozi... aku pun bulan ni secara rasmi byr ccm kancil mak aku... kira mcm aku beli keta seken gak la tu... bermula dari bawah la katakan...

untuk enche etang pla... aku p kandid keta ni semalam... sbb bila aku nmpk keta tuh aku trs igt kat ko... hak82x...


_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 34
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Thu Sep 13, 2007 11:20 am

aku tersasul ...
jangan ketawakan orang etang..

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.justforum.net
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
encik etang

avatar

Posts : 61
Join date : 2007-08-13
Age : 34
Location : Petaling Jaya

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Thu Sep 13, 2007 12:07 pm

ipen wrote:
typejelah wrote:
Thank mr etang..
maklumat anda amat berguna..

kepada mr ipeng plak...
kenapa ya saya macam berminat tentang kancil...
sebab saya nak beli kereta yang murah kot...

ok la tuh enche rozi... aku pun bulan ni secara rasmi byr ccm kancil mak aku... kira mcm aku beli keta seken gak la tu... bermula dari bawah la katakan...

untuk enche etang pla... aku p kandid keta ni semalam... sbb bila aku nmpk keta tuh aku trs igt kat ko... hak82x...



PERGH...LAWA SIOT KETA 2..ASAL SATU ANGLE JE KO TANGKAP...AKU NAK TENGOK SEMUA ANGLE...ARRGGGHHHH..KO BUAT AKU TERMIMPI2 AR IPEN OOOIII...EXCELLENT 2..LAWA SIOT... Shocked Shocked


Best Regards,

Zulshahreen Shah Bhari a.k.a encik etang
DATSUN Owner 120Y... Made for ME just for ME...
www.datsun1200.com
Back to top Go down
View user profile
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Thu Sep 13, 2007 12:18 pm

xsempat la pla... keta tuh tgh bergerak lembut di atas jalan raya tuh...
sempat tgkp gambar tu je la... aku perasan keta tu DATSUN...
model harap maaf aku serius xtau... tapi mmg seksi la pla...

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
encik etang

avatar

Posts : 61
Join date : 2007-08-13
Age : 34
Location : Petaling Jaya

PostSubject: Kereta apa yang korang suka?   Thu Sep 13, 2007 1:49 pm

ipen wrote:
xsempat la pla... keta tuh tgh bergerak lembut di atas jalan raya tuh...
sempat tgkp gambar tu je la... aku perasan keta tu DATSUN...
model harap maaf aku serius xtau... tapi mmg seksi la pla...


It's ok..ada gambar pun dah kira ok dah...
Model Kereta 2 >> DATSUN 120Y (B210) 1979 (EXCELLENT-SUNNY) or DATSUN VIOLET 1976 coz aku x nampak depan dia..


Drift Schedule

Round 1 (Shah Alam, Selangor)

May 11 2007
May 12 2007
May 13 2007

Round 2 (Shah Alam, Selangor)

June 29 2007
June 30 2007
July 1 2007

Round 3 (Penang / Shah Alam)

August 3 2007
August 4 2007
August 5 2007

Round 4 (Shah Alam, Selangor)

October 5 2007
October 6 2007
October 7 2007


Ayuh..rakan2 kita gi sana..INSYAALLAH..




Best Regards,

Zulshahreen Shah Bhari a.k.a encik etang
DATSUN Owner 120Y... Made for ME just for ME...
www.datsun1200.com
Back to top Go down
View user profile
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Thu Sep 13, 2007 2:17 pm

encik etang wrote:
Drift Schedule

Round 1 (Shah Alam, Selangor)

May 11 2007
May 12 2007
May 13 2007

Round 2 (Shah Alam, Selangor)

June 29 2007
June 30 2007
July 1 2007

Round 4 (Shah Alam, Selangor)

October 5 2007
October 6 2007
October 7 2007


Ayuh..rakan2 kita gi sana..INSYAALLAH..




Best Regards,

Zulshahreen Shah Bhari a.k.a encik etang
DATSUN Owner 120Y... Made for ME just for ME...
www.datsun1200.com

dan lai sekali aktiviti dkt situ aku xdpt join... uwaaaaaaa......... Crying or Very sad

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 34
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Thu Sep 13, 2007 2:44 pm

en etang kalau aktiviti yang agak2x mr ipen tak boleh datang tu kau pm aja..
takut dia kecik hati or kecewa....

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.justforum.net
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Thu Sep 13, 2007 4:50 pm

typejelah wrote:
en etang kalau aktiviti yang agak2x mr ipen tak boleh datang tu kau pm aja..
takut dia kecik hati or kecewa....

uish... xde la sampai mcm tu skali enche rozi... aku sesaje je tu... mcm ko xtau... aku mana penah majuk dgn korang... Twisted Evil
ok la tuh... sekurangnya aku tau gak la aktiviti korang dkt situ tu aktiviti yg berpekdah... xbuang masa... Suspect

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
encik etang

avatar

Posts : 61
Join date : 2007-08-13
Age : 34
Location : Petaling Jaya

PostSubject: Kereta apa yang korang suka?   Fri Sep 14, 2007 10:06 am

ipen wrote:

dan lai sekali aktiviti dkt situ aku xdpt join... uwaaaaaaa......... Crying or Very sad

Dalam forum drift malaysia ada ura-ura mengatakan yang Tengku Djan nak bawak competition drifting ini dkt Sabah ngan Sarawak..bila?TUUUNNNGGGGGGUUU........!!!


Best Regards,

Zulshahreen Shah Bhari a.k.a encik etang
DATSUN Owner 120Y... Made for ME just for ME...
www.datsun1200.com
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 34
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Fri Sep 14, 2007 11:52 am

kenapa nie ..
aku rasa macam kurang meriah lah pulak forum nie....
maybe penat puasa kot..

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.justforum.net
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Fri Sep 14, 2007 2:37 pm

typejelah wrote:
kenapa nie ..
aku rasa macam kurang meriah lah pulak forum nie....
maybe penat puasa kot..

maybe la enche rozi... Tuhan saja yang tahu...

enche etang... andaikata dkt sabah pun ada... fuh... tuttt.... vrooommmm... sunny

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 34
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Thu Sep 20, 2007 1:58 pm

Etang nak tanya sikit lg nie...
adakah kereta iswara boleh masuk mivecnya enjin??
and lg satu ada tak iswara A/B manual 1.5?

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.justforum.net
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
Sponsored content




PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   

Back to top Go down
 
Kereta apa yang korang suka?
Back to top 
Page 2 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Perlengkapan yang dibutuhkan aquarium laut
» Jenis-jenis Ikan Predator yang biasa dipelihara
» Ikan-ikan yang cocok untuk Aquascape
» 10 ikan Predator purba yang masih hidup
» Apa yang menarik dari memeilihara Cichlid itu?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
:: TypejelaH :: :: Hal Ehwal Kereta..-
Jump to: