:: TypejelaH ::

Sembang, gosip, mengupat sambil menyebarkan ilmu atau mendapatkan ilmu !!!!!
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Automibile Dept

Go down 
AuthorMessage
pAk_ArElee



Posts : 13
Join date : 2007-08-19
Age : 35
Location : Cheras.Kajang bebeh!!!

PostSubject: Automibile Dept   Thu Sep 11, 2008 6:26 pm

Kalau korang nak post gambar-gambar kereta pelik or rare species yang korang penah snap, sila-sila la ek...sbb topic yg lama ni da banyak sgt replies..malas nak baca dah...any picture...gambar inche ipen posing baring atas kereta pun boleh...sila-sila...
Back to top Go down
View user profile
encik etang

avatar

Posts : 61
Join date : 2007-08-13
Age : 34
Location : Petaling Jaya

PostSubject: Re: Automibile Dept   Fri Sep 12, 2008 1:49 pm

pAk_ArElee wrote:
Kalau korang nak post gambar-gambar kereta pelik or rare species yang korang penah snap, sila-sila la ek...sbb topic yg lama ni da banyak sgt replies..malas nak baca dah...any picture...gambar inche ipen posing baring atas kereta pun boleh...sila-sila...

a"ah..pak ali mmg mcm nie bukak thread baru pastu dia biarkan kita penuhkan...mendaaaaaaaaaa....oit!!!mana pic kenari ko?kata nak upload!!!

_________________
Best Regards,

Zulshahreen Shah Bhari a.k.a encik etang
DATSUN Owner 120Y... Made for ME just for ME...
MITSUBISHI MIRAGE (COLT-1989)...MY RESPONSIBILITY...
www.datsun1200.com / www.turbomirage.com

Back to top Go down
View user profile
encik etang

avatar

Posts : 61
Join date : 2007-08-13
Age : 34
Location : Petaling Jaya

PostSubject: Re: Automibile Dept   Sat Sep 13, 2008 8:04 pm

biarlah aku start klu nak tunggu pak ali sure berkarat forum nie...wakaakakakakka...

1. Nama kereta ni Nissan S-cargo, re-build balik retro car nie sebab penduduk jepun dah mula byk bertani sebab masa memula pembinaan keta nie mmg utk tujuan pertanian...aku snap keta nie dkt parking summit USJ...








2. Nama keta nie Honda Prelude 1981...ni keta abg aku..dia dah jual keta ni bulan 3 lepas sebab nak cover duit balik duit dia...sebab itu aku snap depan jek coz abg aku x bg sebab dia sedih...aku snap curik-curik...mendaaaaaa...wakakakakakak..jiwang!!!!




3. Nama keta ni Fiat 127-Special..aku snap gambar ni masa ada kenduri kahwin dkt area rumah aku...yg best ttg keta ni dashboard dia fully kancil..respek..MALAYSIA BOLEH!!! -sori x tngkp gambar dashboard plak.. Razz










4. Nama keta ni ROLL-ROYCE, x tau tahun bile..tergulung lidah aku nak nyebut...aku snap keta nie dkt menara SUNWAY masa aku tunggu "DATIN" balik kerja... Wink




5. Saja je letak gambar keta nie nak buat penuh thread nie..wakakaka..rerasa semua org tahu keta apa nie...eeemmm....




6. Pendekar MUSTAR..heeheh..Mustang nie for sale dkt area SUNWAY...first time tgk MUSTANG dpn mata, naik jakun jap..yg menghairankan kedai yang jual keta MUSTANG ni kedai bawah pokok biasa jek..x paham aku... affraid




7. Nama keta ni DATSUN 120Y-B310..aku snap gambar nie dkt area subang jaya...




8. Nama keta ni DATSUN 120Y-B210..keta peveret aku nie...aku snap keta nie dkt dpn BMW-GLENMARIE... Wink




9. Ni gambar keta aku...nama dia MIRAGE COLT 1989...dah rare dah keta nie..pak ali carikkan aku dashboard keta nie...tolong..uuwwaaaaaa..... Razz




10. Ini gambar anak buah aku...yg sedang @ tgh mencengkam muka dia itu tangan aku...wakakakakakak!!!! Twisted Evil




11. Ni gambar gerai aku ngan mak aku..bersama-sama mengejar keuntungan..YEEE-HAAA...!!!! Smile




12. Ni gambar aku tgh main-main cinta dgn ZEDS...jgn marah-marah dan jeles ok...wakakakakakkaak.... Razz


_________________
Best Regards,

Zulshahreen Shah Bhari a.k.a encik etang
DATSUN Owner 120Y... Made for ME just for ME...
MITSUBISHI MIRAGE (COLT-1989)...MY RESPONSIBILITY...
www.datsun1200.com / www.turbomirage.com

Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Automibile Dept   Mon Sep 15, 2008 1:23 pm

syok la kat hang pa.. pi jalan2x tengok kereta tak ajak aku

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.justforum.net
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
encik etang

avatar

Posts : 61
Join date : 2007-08-13
Age : 34
Location : Petaling Jaya

PostSubject: Re: Automibile Dept   Wed Sep 17, 2008 7:44 pm

Ini ada lagi gambar-gambar jamahan untuk korang semua...sila-sila tgk...


1. Datsun 1200 S Pickup trak....






2. Nissan Silvia S15 for Sale...






3. Gambar Selingan..hehehe.. Razz


_________________
Best Regards,

Zulshahreen Shah Bhari a.k.a encik etang
DATSUN Owner 120Y... Made for ME just for ME...
MITSUBISHI MIRAGE (COLT-1989)...MY RESPONSIBILITY...
www.datsun1200.com / www.turbomirage.com

Back to top Go down
View user profile
encik etang

avatar

Posts : 61
Join date : 2007-08-13
Age : 34
Location : Petaling Jaya

PostSubject: Re: Automibile Dept   Thu Sep 18, 2008 6:52 pm

Gambar jamahan lagi untuk korang.... cheers


1. Mitsubishi Galant












2. Kombi Van..








3. Peugeot 404








4. Abandon Peugeot 204




5. 1979 Honda CVCC












6. Lori Toyota 200..




7. Gambar Selingan...


_________________
Best Regards,

Zulshahreen Shah Bhari a.k.a encik etang
DATSUN Owner 120Y... Made for ME just for ME...
MITSUBISHI MIRAGE (COLT-1989)...MY RESPONSIBILITY...
www.datsun1200.com / www.turbomirage.com

Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Automibile Dept   Fri Sep 19, 2008 9:37 am

Banyak betul gambar

Apa2x pon aku nak ucap selamat hari raya aidilfitri

Ampun dan maaf andainya
Terkasar bahasa
Tersilap bicara
Termarah yang tak kena
Tertanya tak tentu hala
Tersasul yang tak sengaja
Terpukul kat mana-mana
Terpekik di telinga
Terhantuk di kepala
Terpinjam harta benda
Termoody tak semena-mena
Terumpat bila-bila
Termacam-macam lagi
Yang kene mengena

“SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN”

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.justforum.net
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
Sponsored content




PostSubject: Re: Automibile Dept   

Back to top Go down
 
Automibile Dept
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
:: TypejelaH :: :: Hal Ehwal Kereta..-
Jump to: