:: TypejelaH ::

Sembang, gosip, mengupat sambil menyebarkan ilmu atau mendapatkan ilmu !!!!!
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Apa yang aku terkenang???? di sana...

Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AuthorMessage
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Apa yang aku terkenang???? di sana...   Tue Aug 07, 2007 5:53 pm

yang selalu menjadi igauan aku... aku menjadi punca kaki enjay tersepit... aku nyesal diatas segala perbuatan aku... maaf kan aku... Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 34
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Apa yang aku terkenang???? di sana...   Tue Aug 07, 2007 5:58 pm

berpura2x sedih or betul2x menyesal nie....
Evil or Very Mad Twisted Evil <- tukang jarum

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.justforum.net
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Apa yang aku terkenang???? di sana...   Tue Aug 07, 2007 6:26 pm

betoi punya menyesal ni... xpecaya tanya aku...
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 34
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Apa yang aku terkenang???? di sana...   Tue Aug 07, 2007 6:33 pm

ipen wrote:
betoi punya menyesal ni... xpecaya tanya aku...

ipen betoi kang hang menyesal..

awat jannah tak habaq awal2x kalu tak aku dah potong kaki ipen nie..
panggan boleh buat lauk masa kita kat PeLSSB...
dah la masa kat sana ari2x makan lauk teloq ayam aja..

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.justforum.net
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Apa yang aku terkenang???? di sana...   Wed Aug 08, 2007 12:16 am

betoi enche Rozi... Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Apa yang aku terkenang???? di sana...   Wed Aug 08, 2007 1:00 am

typejelah wrote:
ipen wrote:
betoi punya menyesal ni... xpecaya tanya aku...

ipen betoi kang hang menyesal..

awat jannah tak habaq awal2x kalu tak aku dah potong kaki ipen nie..
panggan boleh buat lauk masa kita kat PeLSSB...

dah la masa kat sana ari2x makan lauk teloq ayam aja..

ok la tu... kalau tak kurang la sorang sahabat korang yang ensem??? Embarassed
Back to top Go down
View user profile
kopioais

avatar

Posts : 7
Join date : 2007-08-08
Age : 36

PostSubject: Re: Apa yang aku terkenang???? di sana...   Wed Aug 08, 2007 4:09 pm

huhuhu...kenangan isap rokok ramai2 kat bawah....besh tuh bom
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 34
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Apa yang aku terkenang???? di sana...   Wed Aug 08, 2007 6:23 pm

kopioais wrote:
huhuhu...kenangan isap rokok ramai2 kat bawah....besh tuh bom

betul2x itulah yang paling istimewa...
aku selalu pau rokok orang rokok ipen la.. padil la... Very Happy

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.justforum.net
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Apa yang aku terkenang???? di sana...   Thu Aug 09, 2007 10:05 am

ur my prennnn... rokok mu rokok ku juga...
awek mu awek ku... awek ku awek ku... What a Face

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Apa yang aku terkenang???? di sana...   Thu Aug 09, 2007 10:16 am

mana geng yg lain ni???
***masih menanti kehadiran merpati dua sejoli***
sapa tu??? musti anda suma tau jawapannya...

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 34
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Apa yang aku terkenang???? di sana...   Thu Aug 09, 2007 10:31 am

ipen wrote:
ur my prennnn... rokok mu rokok ku juga...
awek mu awek ku... awek ku awek ku... What a Face

awek mu awek ku. <- betul ke nie ipen.... tak nak argh aku, awek banyak2x...

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.justforum.net
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Apa yang aku terkenang???? di sana...   Thu Aug 09, 2007 12:23 pm

typejelah wrote:
ipen wrote:
ur my prennnn... rokok mu rokok ku juga...
awek mu awek ku... awek ku awek ku... What a Face

awek mu awek ku. <- betul ke nie ipen.... tak nak argh aku, awek banyak2x...

cuba perati kat belakang ayat tu btl2... and utk pengetahuan ayat tu dari aku utk korg... bkn sebaliknya dan xmungkin akan jadi sebaliknya What a Face

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 34
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Apa yang aku terkenang???? di sana...   Thu Aug 09, 2007 12:26 pm

ipen wrote:
typejelah wrote:
ipen wrote:
ur my prennnn... rokok mu rokok ku juga...
awek mu awek ku... awek ku awek ku... What a Face

awek mu awek ku. <- betul ke nie ipen.... tak nak argh aku, awek banyak2x...

cuba perati kat belakang ayat tu btl2... and utk pengetahuan ayat tu dari aku utk korg... bkn sebaliknya dan xmungkin akan jadi sebaliknya What a Face

tetapi bila aku baca aku paham yang kau kata awek kau tu aku aku jgk...
tak paham lah aku.... Question
mana membe kau yang nak join tu... bawah lah sesapa aja pon satu sabah pon tak pe... boleh2x suma boleh

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.justforum.net
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Apa yang aku terkenang???? di sana...   Thu Aug 09, 2007 12:30 pm

aku dah promote dh... dia minta tlg aku registerkan jap lai... ang tunggu.... yang lain dh tau ka??? baru 7org... xbrapa nak meriah... What a Face

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
Mrs Etang

avatar

Posts : 40
Join date : 2007-08-13
Age : 34
Location : armpunk soon will be pj

PostSubject: elooo gang....   Mon Aug 13, 2007 1:41 pm

kenangan yg plg indah aku kt sana...ihihiihh korunk mesti dh tau kn...ehhehe malas nk cite pjg....yg ptg mmg kenangan kt PeLSSB x dpt aku lupakn smpi bila2...

p/s:-x sabar nk cite kt anak2 aku nnti...uhuukkk

***masih menanti kehadiran merpati dua sejoli***
sapa tu??? musti anda suma tau jawapannya...<aku ke ipen> ahahahaha
albino
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 34
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Apa yang aku terkenang???? di sana...   Mon Aug 13, 2007 1:43 pm

zeti yusliana wrote:
kenangan yg plg indah aku kt sana...ihihiihh korunk mesti dh tau kn...ehhehe malas nk cite pjg....yg ptg mmg kenangan kt PeLSSB x dpt aku lupakn smpi bila2...

p/s:-x sabar nk cite kt anak2 aku nnti...uhuukkk

***masih menanti kehadiran merpati dua sejoli***
sapa tu??? musti anda suma tau jawapannya...<aku ke ipen> ahahahaha
albino

apa nie zeds cerita tergantung..
kurang paham lah zeds

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.justforum.net
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
Mrs Etang

avatar

Posts : 40
Join date : 2007-08-13
Age : 34
Location : armpunk soon will be pj

PostSubject: Re: Apa yang aku terkenang???? di sana...   Mon Aug 13, 2007 2:03 pm

x per laa ustaz...satu hari nnti kau akn paham jugak...uhuukkk
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 34
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Apa yang aku terkenang???? di sana...   Mon Aug 13, 2007 3:01 pm

emm.... ok aku akan usaha untuk paham...
eh zeds online la YM lau tu...
aku nak ceta sikit dengan hang nie kang kata tak habaq plak...

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.justforum.net
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Apa yang aku terkenang???? di sana...   Mon Aug 13, 2007 6:26 pm

cik zeti la...

rozi ang crita la kt cni... aku nk tau gak... oooo... xnak kasitau org...

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 34
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Apa yang aku terkenang???? di sana...   Mon Aug 13, 2007 6:31 pm

ipen wrote:
cik zeti la...

rozi ang crita la kt cni... aku nk tau gak... oooo... xnak kasitau org...

err..... encik ipen nak tau gak ke??..
emm boleh tu boleh tapi kalau kat sini nanti lg 2 bulan lah aku ceta...
sebab ceta nie masih dalam pembikinan lg..
belum siap lg
jd tak boleh nak ceta sekarang

lol! Very Happy

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.justforum.net
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Apa yang aku terkenang???? di sana...   Tue Aug 14, 2007 12:07 am

uish... 2 bln lama tu... (aku yg xsbr sebenarnya...)
ang email kat aku k... esk aku check email aku tgk ko dh send ka blm...

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Apa yang aku terkenang???? di sana...   Tue Aug 14, 2007 12:14 am

zeti yusliana wrote:

***masih menanti kehadiran merpati dua sejoli***
sapa tu??? musti anda suma tau jawapannya...<aku ke ipen> ahahahaha
albino

uish xprasan ayat yg last tu...
ko la cik zeti... sapa lai???

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
azyzulcarey



Posts : 5
Join date : 2007-08-07

PostSubject: Re: Apa yang aku terkenang???? di sana...   Tue Aug 14, 2007 12:45 pm

akaq plak...terkenang kan jenjantanz disana....!!!!.....TASTE
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 34
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Apa yang aku terkenang???? di sana...   Tue Aug 14, 2007 1:07 pm

azyzulcarey wrote:
akaq plak...terkenang kan jenjantanz disana....!!!!.....TASTE

saya tersenarai ke kak??
jika tersenarai!!!!
apa yang akak terkenang sangat tentang saya nie kak??
lol!

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.justforum.net
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Apa yang aku terkenang???? di sana...   Tue Aug 14, 2007 3:59 pm

typejelah wrote:
azyzulcarey wrote:
akaq plak...terkenang kan jenjantanz disana....!!!!.....TASTE

saya tersenarai ke kak??
jika tersenarai!!!!
apa yang akak terkenang sangat tentang saya nie kak??
lol!

aku terlibat gak ka??
aku pun mcm enche rozi nak tau gak...
kalau tersenarailah... Twisted Evil

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Apa yang aku terkenang???? di sana...   

Back to top Go down
 
Apa yang aku terkenang???? di sana...
Back to top 
Page 1 of 6Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Perlengkapan yang dibutuhkan aquarium laut
» Jenis-jenis Ikan Predator yang biasa dipelihara
» Ikan-ikan yang cocok untuk Aquascape
» 10 ikan Predator purba yang masih hidup
» Apa yang menarik dari memeilihara Cichlid itu?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
:: TypejelaH :: :: Kenangan PeLSSB-
Jump to: